Γκαγκάτσης: «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό, η νέα ΚΕΔ θα βγει από τη λίστα της UEFA»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στις δηλώσεις του μετά την εκλογή του παρουσιάστηκε ενωτικός, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να πείσει και τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη νέα ΚΕΔ.

Αλλαγή σελίδας στην ΕΠΟ καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας ότι στο τέλος της τετραετίας θα έχει πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι προηγούμενες διοικήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Μάκη Γκαγκάτση, ενώ απείχε από την εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης στις δηλώσεις του μετά την εκλογή του:

“Να ευχαριστήσω όλες τις ΠΑΕ. Όλοι μαζί για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου να πάμε ένα βήμα μπροστά. Το έργο μας θα δείξει τι θα κάνουμε στο τέλος της τετραετίας. Θα έχουμε πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι άλλες διοικήσεις.

Ευχαριστώ τον κ, Μπαλτάκο για τα καλά του λόγια. Θα πάμε για συγκρότηση σε σώμα. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα πίστωση. Είμαι συγκινημένος που άφησα τον ΠΑΟΚ. θα πείσουμε όλες τις ομάδες ότι θα είμαστε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό.

Η νέα ΚΕΔ θα βγει από λίστα της UEFA, αυτό θα γίνει. Η ΕΠΟ πρέπει να είναι πιο εξωστρεφής να γίνει μια ομοσπονδία που όλοι τη βλέπουν με μια θετική σκέψη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P