Γ. Πολίτης: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τους Κουνάβους- Η εμπιστοσύνη τους έπαιξε βασικό ρόλο για να μείνω»

Για την παραμονή του στους Κουνάβους μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιώργος Πολίτης.

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που έπαιξε σημαντικό ρόλο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του αλλά και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί το σωματείο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την παραμονή του στους Κουνάβους: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα των Κουνάβων. Το κλίμα στην ομάδα είναι άψογο και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής και η διοίκηση είναι το βασικό κίνητρο που ανανέωσα. Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να κάνει μια καλή πορεία η ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί».

Για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Α2 ΕΠΣΗ: «Είναι μια πρόκληση για εμάς με πάρα πολλές και καλές ομάδες στην Α2. Εφόσον παίξουμε στόχος μας θα είναι να τερματίσουμε όσο ποιο ψηλά μπορούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα αρκετά με τον τραυματισμό μου την χρονιά που μας πέρασε. Πλέον τον έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι πανέτοιμος να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα όπου μου ζητηθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P