Το συγκινητικό αντίο της Ομόνοιας στον Π. Αλέξανδρο: «Μαζί με την παύση της ομάδας που αγάπησες, έφυγες μακριά μας»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Ομόνοιας για την απώλεια ενός από τα πιο αγαπητά μέλη της, του πατέρα Αλέξανδρου Παναγιωτάκη.

Στην ανακοίνωση της η Ομόνοια εκφράζει την ανείπωτη θλίψη για το ανεκπλήρωτο κενό που αφήνει η απώλεια του πολύ αγαπητού π. Αλέξαδνρου. τονίζοντας πως ο θάνατος του συνέπεσε με την παύση της αγαπημένης του ομάδας, για την οποία πάλεψε και έδωσε και τη ψυχή του για πολλά χρόνια.

Μάλιστα η Ομόνοια γνωστοποίησε πως η κηδεία θα τελεστεί αύριο στο Καταλαγάρι στις 12:00.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη και προσπάθεια, ο Πατέρας Αλέξανδρος Παναγιωτάκης. Η θλίψη μας είναι ανείπωτη και το κενό που αφήνεις ανεκπλήρωτο.

Μαζί με την παύση της ομάδας που αγάπησες και πανάξια υπηρέτησες, έφυγες μακριά μας. Στη βαρυπενθούσα οικογένεια σου, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα να γεύεσαι και να απολαμβάνεις αυτών που αφιερώθηκες, ακολούθησες, δίδαξες, και βίωσες μέσα από την ιεροσύνη σου. Σ’ ευχαριστούμε για την μεγάλη κοινωνική προσφορά σου, για την καλοσύνη σου, το χιούμορ σου, την αισιοδοξία και την καλοσύνη σου. Θα σε θυμόμαστε σαν κάτι το εξαιρετικό, το ανεκτίμητο. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο 22/07/24 στο Καταλαγάρι 12:00 η ώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P