Βαρύ πένθος στο τοπικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Πατήρ Αλέξανδρος

Στο πένθος βυθίστηκε το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και η οικογένεια της Ομόνοιας για την απώλεια του πολύ αγαπητού Πατέρα Αλέξανδρου.

Ο π. Αλέξανδρος Παναγιωτάκη, ένας άνθρωπος που είχε προσφέρει πολλά στους συνανθρώπους του, αλλά και στο τοπικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Ομόνοια, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Ο π. Αλέξανδρος είχε δώσει μεγάλη μάχη για την υγεία και τελικά υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους τον ήξεραν και είχαν να πουν τα καλύτερα.

ADVERTISING

Μάλιστα ο Ηρόδοτος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολύ αγαπητού πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη για την τεράστια απώλειά του. Ένας άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό έργο και ανιδιοτελή προσφορά τόσο στους συνανθρώπους μας όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρέτησε μέσω της Ομόνοιας Καλλιθέας με πολύ αγάπη, προσωπικός φίλος του προέδρου της ομάδας μας Μανώλη Λημναίου με καθημερινή επαφή και επικοινωνία ανάμεσά τους.

Ο πάτερ Αλέξανδρος που είχε μόνο φίλους στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη αλλά και όλοι όσοι τον γνώρισαν είχαν μόνο καλά λόγια να πουν. Μια πολύ στενάχωρη μέρα για μας, πάτερ Αλέξανδρε θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P