Έχασε αλλά έδειξε βελτίωση ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ που είχε εξαιρετικά διαστήματα στο παιχνίδι του παρότι προηγήθηκε γνώρισε την ήττα από την Μπέρσχοτ με 3-1 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι που ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους σε λίγες ημέρες μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν δύο φορές μέχρι το 6ο λεπτό. Αρχικά στο 3′ ο Φέρλιντενκ σούταρε με τον Χριστογεώργο να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ, ενώ στο 6′ ο Νάνγκρο σούταρε με τον Έλληνα κίπερ να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 12′ η Μπέρσχοτ απείλησε ξανά με τον Πλατ, όμως ο Χριστογεώργος ήταν ξανά σε ετοιμότητα. Ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και στο 23′ κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Ισέκα έπαιξε ωραία τα 1-2 με τον Αποστολάκη και με εξαριετικό πλασέ έκανε το 1-0, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω συνέχισε την πίεση ψηλά και βρήκε γκολ στο 28′ όταν ο Μπάκιτς σέντραρε και ο Ισέκα με γυριστό έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Δέλλα και στο 33′ έχασε μια ακόμη ευκαιρία με τον Ριέρα να σεντράρει τον Ισέκα να σουτάρει στην κίνηση και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει.

Στο 37′ οι Βέλγοι άγγιξαν το 1-1 με τον Βέρλιντεν, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά όμως ο ίδιος παίκτης κατάφερε να σκοράρει με δυνατό σουτ κάνοντας το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Δέλλας όπως έκανε και στο πρώτο φιλικό άλλαξε όλη την ενδεκάδα και συνέχισε να δείχνει καλά στοιχεία στα πρώτα λεπτά πιέζοντας ψηλά, χάνοντας και μια ευκαιρία με το σουτ του Κουτεντάκη να περνάει άουτ.

Ο ΟΦΗ παρότι είχε αρκετά νέα παιδιά στην ενδεκάδα δεν απειλήθηκε καθόλου στις αρχές της επανάληψης. Οι Βέλγοι από το πουθενά γύρισαν το παιχνίδι… τούμπα, αφού στο 70′ μετά από σέντρα ο Κεϊτά με κεφαλιά νίκησε τους πάντες γράφοντας το 2-1.

Οι παίκτες του Δέλλα ήθελαν να αντιδράσουν και στο 73′ έχασαν διπλή ευκαιρία όταν ο Αμπάντα σέντραρε ο Φανουράκης έπιασε σουτ στην κίνηση χωρίς να βρει στόχο, οι αμυντικοί της Μπέρσχοτ έδιωξαν σε ένα σημείο που ήταν ο Κουτεντάκης, αυτός σούταρε με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

2 ΣΙΓΜΑ

Ο ΟΦΗ ανέβασε τους παίκτες του ψάχνοντας το γκολ ισοφάρισης που θα στείλει το ματς στα πέναλτι, με αποτέλεσμα η Μπρέσχοτ να σκοράρει και τρίτο τέρμα με τον Ρέινερς να εκτελεί τον Σωτηρίου για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τους: Χριστογεώργο, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Μπόρχα Γκονζάλεθ, Μπάκιτς Καραχάλιος,Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν: Σωτηρίου, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Κουτεντάκης, Γκαγιέγος, Φαϊτάκης, Φανουράκης, Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ, Αδαμάκης, Ζαχαριουδάκης, Σημαντηράκης, Πιστικός

Η ροή της αναμέτρησης:

[le id=”239″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P