Ανακοίνωσε Κοντογιάννη-Βουϊδάσκη ο Γιούχτας!

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από τον Αλμυρό ανακοίνωσε ο Γιούχτας.

Συγκεκριμένα το… δρομολόγιο Γάζι-Αρχάνες θα πραγματοποιήσουν Γιώργος Κοντογιάννης και Μάνος Βουϊδάσκης, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Τόσο ο Κοντογιάννης, όσο και ο Βουϊδάσκης, είχαν ενεργό ρόλο στην περυσινή χρονιά τους στον Αλμυρό και ο Μανώλης Σουτζής τους ήθελε στην ομάδα του για τη νέα χρονιά στην Γ ‘ Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Υπέγραψαν και εντάχθηκαν από σήμερα στο δυναμικό της ομάδας μας οι 26χρονος Γιώργος Κοντογιάννης και 21χρονος Μάνος Βουϊδασκης.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης που ξεκίνησε ως μέσος το 2016 από τον ΟΦΗ πέρασε από τον Ηρόδοτο και το 2019 είχε τις περισσότερες συμμετοχές στην πορεία του μέχρι τώρα και πάλι στον Γιούχτα.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Αλμυρό και φέτος επιστρέφει και παλι στις Αρχάνες. Για τον 21χρονο Μάνο Βουϊδασκη αξίζει να αναφέρουμε ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΟΦΗ από την ηλικία των 5 ετών. Πέρασε στην συνέχεια στο ΛΙΝΤΟ καθώς και στην Κ19 του Εργοτέλη. Πέρσι αγωνιζόταν στον Αλμυρό πάντοτε ως μέσος.

Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην νέα του ομάδα και όσο για τον “δικό” μας Γιώργο του ευχόμαστε καλή επάνοδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P