Ο Μιχάλης Σαγρές άμεσος συνεργάτης του Γ. Κοντάκη στα Δειλινά!

Τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Κοντάκη ανακοίνωσαν τα Δειλινά, που ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σαγρέ.

Στο πλευρό του Γ. Κοντάκη στον πάγκο των Δειλινών θα βρίσκεται ο Μιχάλης Σαγρές. Ο νεαρός τεχνικός, που εργάζεται στις ακαδημίες του ΟΦΗ, θα αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης των «πράσινων», ενώ θα αποτελέσει το… δεξί χέρι του Κοντάκη, στον πάγκο των Δειλινών.

Η ανακοίνωση: 

ADVERTISING

«Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σαγρέ! Ο νεαρός τεχνικός εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στο πλευρό του προπονητή μας, Γιάννη Κοντάκη, ως ο νέος άμεσος συνεργάτης του.

Ο Μιχάλης, ακολουθεί σπουδές εργοθεραπείας και ειδικεύεται στην ικανότητα εφαρμογής κινησιολογίας και αποκατάστασης. Μάλιστα, έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στο χώρο της προπονητικής, αφού εργάζεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ενώ την περσινή χρονιά ήταν μέλος του τεχνικού τιμ στην ομάδα Youth League του ΟΦΗ.

Ο Μιχάλης Σαγρές θα είναι ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Γιάννη Κοντάκη στην πρώτη ομάδα των Δειλινών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας. Μιχάλη, σε καλωσορίζουμε τα Δειλινά και ευχόμαστε μόνο επιτυχίες».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P