Πρώτο… ξεμούδιασμα με ήττα για τον ΟΦΗ

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε ο ΟΦΗ από την Μπέβερεν με 3-0.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά ο ΟΦΗ που ήταν το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι που ήταν πιο έτοιμοι αφού έχουν ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν στο 13′ για πρώτη φορά με τον Γιανς, όμως δεν ανησύχησε καθόλου τον Μπάουμαν.

Βασιλάκης

Τρία λεπτά αργότερα η Μπέβερεν απείλησε ξανά με τον Σερβέ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η πίεση των Βέλγων απέφερε καρπούς στο 18′ με τον Ντάσι από τα όρια της περιοχής να νικάει τον Μπάουμαν με δυνατό σουτ για το 1-0.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Ριέρα βρήκε στον χώρο τον Θεοδοσουλάκη, όμως το πλασέ το του το έδιωξε ο αντίπαλος κίπερ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και ενώ ο ΟΦΗ είχε αρχίσει να ισορροπεί, οι Βέλγοι σκόραραν και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από από ωραία ενέργεια ο Λιμπόμπε βρέθηκε σε θέση βολής και έγραψε το 2-0.

Στο 36ο λεπτό η Μπέβερεν έγραψε το 3-0 με τον Λιμπόμπε να σκοράρει δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Δέλλας έκανε 10 αλλαγές χρησιμοποιώντας ουσιαστικά άλλη ενδεκάδα, ψάχνοντας αντίδραση στο ματς, αλλά και να δοκιμάσει όλους τους παίκτες μιας και ήταν το πρώτο φιλικό.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία, εκτός από μακρινά σουτ, με τον ΟΦΗ να απειλεί ουσιαστικά στο 81′ με τον Χιμένεθ, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

Η Μπέβερεν έχασε πέναλτι στο 89′. Συγκεκριμένα οι Βέλγοι πήραν πέναλτι σε χέρι του Κουτεντάκη, όμως ο Κερμάντετ αστόχησε. Το 3-0 έμεινε ως το τέλος και ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς.

Αρχική ενδεκάδα: Μπάουμαν, Χνάρης,Μπερσάν, Αμπάντα, Μπόρχα Γκονζάλεθ, Γαγιέγος, Καραχάλιος, Φαϊτάκης, Θεοδοσουλάκης, Ριέρα, Ισέκα.

Έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς, Κουτεντάκης, Νέιρα, Αποστολάκης, Πιστικός, Χιμένεθ, Φανουράκης, Ζαχαριουδάκης, Σημαντηράκης.

 

 

[le id=”238″]

2 ΣΙΓΜΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P