Σκληρή απάντηση της Επισκοπής στον Γ. Χαρλαύτη: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

Σκληρή απάντηση από την Επισκοπή προς τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργου Χαρλαύτη.

Η ομάδα του Ρεθύμνου λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του Γιώργου Χαρλαύτη ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας, απάντησε σε σκληρό ύφος τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Άστραψε και βρόντηξε ο Χαρλαύτης με ΑΠΙΘΑΝΕΣ “καταγγελίες” για την Επισκοπή!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή μια ιδιωτική ανάρτηση πρώην μέλους της ανδρικής μας ομάδας σε site κοινωνικής δικτύωσης, κι αφού φροντίσαμε να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος προκειμένου να σκεφθούμε όλοι πιο είναι το σοφό, δηλώνουμε τα εξής:

Μόνο αχαριστία μπορεί να συνοδεύει κάποιον ο οποίος καταφέρεται ανερυθρίαστα σε σόσιαλ μίντια προσβάλλοντας υπολήψεις αλλά και αγώνες ετών από ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε κοινωνικό αλλά και ιδιωτικό σύνολο.

Αποδεικνύεται αδαής σχετικά με το πως κινείται, ποιές είναι οι ανάγκες και με τί κόπο και ιδρώτα διεκπεραιώνονται οι υποχρεώσεις ενός σωματείου της περιφέρειας που συγκαταλέγεται πλέον στα ευρέως γνωστά ανά την Ελλάδα, όπως είναι η Επισκοπή μας.

Είναι αδιανόητο αλλά και ανήθικο, ο εν λόγω “κύριος” να έχει ξεκινήσει από το “μηδέν” εδώ στην Επισκοπή μας την προπονητική του καριέρα κι έπειτα από 7 χρόνια, μετά από αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις (από το Α” τοπικό ως τη Super League2) να βγαίνει και εκμηδενίζει τα πάντα και τους πάντες.

Τον υποστηρίξαμε, τον στηρίξαμε επαγγελματικά αλλά και σε ιδιωτικό επίπεδο (προσωπικά, ο ίδιος ο πρόεδρός μας κ. Νικολιδάκης) και ανοίξαμε και πάλι την πόρτα μας μετά την διακοπή της συνεργασίας μας τον Νοέμβριο του 2023.

Αυτή τη φορά, στη δεύτερη θητεία του -όπως ο ίδιος αναφέρει στον σύλλογό μας- η συνεργασία μας διεκόπη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο κρίσιμο ματς της περσινής περιόδου στο “Ατσαλένιο” απέναντι στους ανθρώπους του ΠΟΑ.

Εν κατακλείδι… Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.

– Δεν μπορεί κανείς να διαβάλλει μία ομάδα ανθρώπων που εργάζονται επί δεκαετίες στον σύλλογο.

Η αψυχολόγητη ενέργειά του να βγει και να κατηγορήσει δημόσια τον σύλλογό μας, τους παράγοντες και τους ανθρώπους που κινούνται σ’ αυτόν κάνει προφανές ότι ανοίγει τον ασκό του αιόλου, άγνωστο για ποιά αιτία.

Το ότι υπάρχει ένα “ανοικτό ποσό”;;; Αυτός είναι ο λόγος; Το ποσό είναι 800 ευρώ και φυσικά αποδεχόμαστε ότι υφίσταται αυτή η εκκρεμότητα. Ας φανταστεί όμως κάποιος πόσα χρήματα έχει λάβει από τον σύλλογό μας 7 χρόνια τώρα.

Από την πλευρά μας κάνουμε γνωστό ότι ήδη έχουμε επιλέξει τη νομική οδό προκειμένου να υπερασπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα, το κύρος και την αξιοπιστία του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P