Το συγκινητικό μήνυμα του Γ. Γεωργαλή για τη αποχώρηση της Ομόνοιας: «Όλα τα ωραία κάποτε τελείωνουν»

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Ομόνοιας, ο Γιάννης Γεωργαλής αποχαιρετάει το σωματείο με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στα social media.

Τη θλίψη σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο έχει προκαλέσει η είδηση της αναστολής της λειτουργίας της Ομόνοιας. Ένας από τους πρωταγωνιστές όλων των τελευταίων χρόνων που πρόσφερε τα μέγιστα ήταν ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιάννης Γεωργαλής.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για το όσα πέρασε με την Ομόνοια, ευχόμενος κάποια στιγμή το σωματείο να βρει και πάλι το δρόμο. Παράλληλα έκλεισε την ανάρτηση του στέλνοντας το μήνυμα του, ώστε όπως λέει χαρακτηριστικά έγραψε, να σωθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..

Έφτασε δυστυχώς αυτή η στιγμή που πραγματικά δεν ήθελα ούτε καν να σκέφτομαι, η ομάδα που αγάπησα και με «αγάπησε» δεν θα συνεχίσει..

12 χρόνια γεμάτα στιγμές,

Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης αλλά στο τέλος πάντα χαμόγελα, γιατί αυτό ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ήταν για την χαρά του παιχνιδιού και της διασκέδασης. Όσοι πέρασαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ το γνωρίζουν καλά αυτό.

Είχα την τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο της ομάδας και για αυτό νιώθω περηφάνια μεγάλη.
Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα 12 χρόνια στην ομάδα, για όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και για τις φιλίες που έκανα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου (είναι πολλά τα ονόματα θα πρέπει να γράφω μέρες) για τους προπονητές, παράγοντες και συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Έδινα πάντα το 100% μου για το καλό της ομάδας σε όλους τους τομείς και εύχομαι να έμεινε κάτι καλό και όμορφο για την ΙΣΤΟΡΙΑ..

Ίσως κάποια στιγμή πάρει ξανά «σάρκα και οστά» η ΟΜΟΝΟΙΑ και να είμαι εκεί να βοηθήσω από όπιο πόστο μπορώ..
Όποτε θα πω: ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ..

Υ.Γ θα μπορούσα να γράψω πολλά για πολιτεία και ομοσπονδίες αλλά δεν θα το κάνω..
Θα πω μόνο ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
#saveamateurfootbal».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P