Επίσημα στα Δειλινά ο Νίκος Κοκοσάλης!

Τη σπουδαία μεταγραφή του Νίκου Κοκοσάλη ανακοίνωσαν και επίσημα τα Δειλινά!

Κάνουν την έκπληξη με Κοκοσάλη τα Δειλινά!

Την πέμπτη μεταγραφή τους ολοκλήρωσαν τα Δειλινά, που ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα την απόκτηση του Νίκου Κοκοσάλη, ο οποίος έρχεται για να προσφέρει σπουδαίες λύσεις στην επίθεση για τους «πράσινους».

Μάλιστα ο πρώην επιθετικός της Θερίσσου, έχει ξαναπεράσει από τα Δειλινά, αφού είχε αγωνιστεί στον σύλλογο τη σεζόν 2018/19.

Η ανακοίνωση:

«☘☘𝚷𝚬𝚳𝚷𝚻𝚮 𝚳𝚬𝚻𝚨𝚪𝚸𝚨𝚽𝚮 𝚳𝚬 𝚻𝚶𝚴 𝚪𝚱𝚶𝚲𝚻𝚭𝚮 𝚱𝚶𝚱𝚶𝚺𝚨𝚲𝚮 𝚻𝚨 𝚫𝚬𝚰𝚲𝚰𝚴𝚨‼

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κοκοσάλη! Ο Νίκος αποτελεί το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την ομάδα μας και μάλιστα πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφή, αφού ο γεννημένος το 2001 ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τα πράσινα και τη σεζόν 2018/19.

Ο Νίκος Κοκοσάλης προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Θερίσσου, οπού σκόραρε 20 γκολ σε 24 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, ενώ συνολικά την τελευταία τριερία έχει πετύχει τον εντυπωσιακό αριθμό των 42 τερμάτων σε 49 παιχνίδια, με Θέρισσο και ΑΕ Κρητών.

Ο 23χρονος άσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Μεταξοχώρι και Ελπίδες. Ευχόμαστε στον Νίκο για μία χρονιά γεμάτη γκολ και χωρίς τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P