Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός: Ο Γ. Μπουτσάκης ξανά στον ΠΟΑ!

Μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή-επιστροφή ολοκλήρωσε ο ΠΟΑ που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπουτσάκη!

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από το Ατσαλένιο επιστρέφει στην ομάδα μετά από αρκετό καιρό, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με Εργοτέλη, Χανιά και Γιούχτα.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια μεγάλη κίνηση για τον ΠΟΑ που δείχνει ότι φέτος θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ADVERTISING

«Πακέτο» Βρεττό-Μπουτσάκη θέλει ο ΠΟΑ!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την συμφωνία μας για την νέα χρονιά με τον Γιάννη Μπουτσάκη. Ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί από τα σπλάχνα του Π.Ο.Α κι έναν εξαιρετικά ικανό και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με πολλές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια από την Super League 2.

ADVERTISING

Είναι γεννημένος 8 Φεβρουαρίου 1994 και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Π.Ο.Α κι έπαιξε στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2017 οπότε μετακόμισε στον Εργοτέλη και την Super League 2 ενώ στην συνέχεια σε Χανιά και Γιούχτα στην ίδια κατηγορία πριν την επιστροφή του στο Ατσαλένιο.

Γιάννη καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια του Π.Ο.Α, σου ευχόμαστε να είσαι γερός και να έχεις μια καλή κι επιτυχημένη σεζόν»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P