Ολοκλήρωσαν τις ανανεώσεις και φουλάρουν για ενίσχυση τα Δειλινά

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ανανεώσεων στα Δειλινά, με τους «πράσινους« πλέον να επικεντρώνονται στην ενίσχυση του ρόστερ.

Με ξεκάθαρους πρωταγωνιστικούς στόχους θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ η ομάδα των Δειλινών, που θα στοχεύσει να βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας.

Σε αυτό το πλαίσιο οι «πράσινοι», μετά από εισήγηση του Γιάννη Κοντάκη, κράτησαν στο ρόστερ τους 14 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Από εδώ και πέρα το βάρος πέφτει στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ήδη έχουν γίνει γνωστές τέσσερις κινήσεις και συγκεκριμένα αυτές των Ξηρουδάκη, Βρεττού, Σαϊτάκη και Κοζορώνη.

Ωστόσο τα Δειλινά ετοιμάζουν κι άλλες πολύ δυνατές κινήσεις, όπως εκείνη του Νίκου Κοκοσάλη που φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα από την ομάδα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές, που πρόκειται να προκαλέσουν αίσθηση, δυναμώνοντας το έμψυχο υλικό των Δειλινών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P