Αλ. Φερεντίνος: «Η Χερσόνησος είναι σαν οικογένεια για εμένα»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χερσόνησο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Αλέξανδρος Φερεντίνος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην εύκολη απόφαση του να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Χερσονήσου για ανανέωση της συνεργασίας του, αφού έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Συνεχίζει στη Χερσόνησο ο Φερεντίνος

Παράλληλα μίλησε για τους στόχους της ομάδας του «λιμανιού» αλλά και τους δικούς του για τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ. Τέλος αναφέρθηκε και για το πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα της Α1.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του: «Η ομάδα της Χερσονήσου είναι σαν οικογένεια για εμένα. Από τα παιδιά που είναι αυτή την στιγμή στην διοίκηση και τους παίκτες που είμαστε φίλοι για χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα φοράω για έναν ακόμη χρόνο την φανέλα του σωματείου».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Ο στόχος της Χερσονήσου είναι να δημιουργήσει ξανά μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να βοηθήσω τους μικρούς σε ηλικία συμπαίκτες μου να βελτιωθούν».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Περιμένω ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα φέτος, αφού βλέπω αρκετές ομάδες να κάνουν δυνατές μεταγραφές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P