Γ. Χασουράκης: «Ο Μοχός θελει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα»

Για την μεταγραφή του στον Μοχό μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιάννης Χασουράκης. 

Ο ικανός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Τετάρτης από τον Μοχό και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην απόφαση του να πει το ναι στους ιθύνοντες της ομάδας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς της, ενώ μίλησε και για το πως περιμένει τη νέα χρονιά την Α1 ΕΠΣΗ.

Για την απόφαση να δεχτή την πρόταση του Μοχού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά με την ομάδα του Μοχού. Δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά στην πρόταση της ομάδας γιατί θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και μου άρεσε και ο τρόπος που με προσέγγισαν». 

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς της: «Στόχος της ομάδας είναι να βγάλει ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο και να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος δικός μου είναι βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι εξαιρετικό και θεαματικό. Θεωρώ  ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό το τελευταίων ετών»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P