Έκανε το «μπαμ» με Νίκο Κατσικοκέρη ο ΑΟΤ!

Μία σημαντική μεταγραφή για την επιθετική του ενίσχυση ολοκλήρωσε ο ΑΟ Τυμπακίου που ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη!

Έναν από τους πλέον έμπειρους επιθετικούς των κρητικών και όχι μόνο γηπέδων απέκτησε ο ΑΟΤ, που έδωσε χέρια με τον Νίκο Κατσικοκέρη. Ο πολύπειρος φορ, που έμεινε ελεύθερος το πρωί της Τετάρτης από τον ΑΟΑΝ, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς συμφώνησε για να επιστρέψει στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα τη Μεσσαρά, οπού θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» του ΑΟΤ.

Ο Κατσικοκέρης έρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του ΑΟΑΝ, οπού σημείωσε 11 γκολ σε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, βοηθώντας σημαντικά, ώστε ο σύλλογος να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο 36χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, του Εργοτέλη και του Πλατανιά, μεταξύ πολλών άλλων ομάδων, έχει σκοράρει συνολικά 24 γκολ σε 68 συμμετοχές την τελευταία τριετία στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του ΑΟΑΝ, του Αλμυρού και του Γιούχτα.

Το GRANDSPORT σας είχε αναφέρει για το ενδιαφέρον του ΑΟΤ για τον Ν. Κατσικοκέρη, ο οποίος αποτελούσε το Νο1 στόχο για την αιχμή της επίθεσης, με τους πρωταθλητές Ηρακλείου να τον κάνουν δικό τους.

Τα στατιστικά του Νίκου Κατσικοκέρη:

[jsPlayerProfile player_id =”192984″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P