Ο ΠΟΑ ενισχύεται για να εμφανιστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα!

Με ιδιαίτερη δυναμική και αποφασιστικότητα κινείται ο ΠΟΑ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έντονη δραστηριότητα παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ο ΠΟΑ, που ανακοίνωσε μία σειρά από μεταγραφές, που ενισχύουν το ρόστερ του. Ουσιαστικά οι «πράσινοι» του Ατσαλένιου έχουν ανακοινώσει τόσο έμπειρους, όσο και νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Ήδη ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ είναι και επίσημα οι νεαροί Μηνάς Αυγουστάκης, Άλκης Κωνσταντακόπουλος και Χρήστος Πατραμάνης (οι δύο τελευταίοι μάλιστα επιστρέφουν στην ομάδα), ενώ έχουν ανακοινωθεί και οι δυνατές μεταγραφές του Λευτέρη Γιαλούση, αλλά και η σπουδαία επιστροφή του Νίκου Βρεττού, που δείχνεις τις βλέψεις για τη νέα σεζόν.

ADVERTISING

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα του ΠΟΑ βρίσκεται και ο Γιάννης Μπουτσάκης, που όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε για να ενισχύσει στην προσπάθεια που θα γίνει στη Γ’ Εθνική.

Με τις κινήσεις της πάντως η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου δείχνει πως τη νέα σεζόν ο ΠΟΑ θα επιχειρήσει να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός, με ζητούμενο να μην αγχωθεί για την παραμονή του στην κατηγορία, όπως συνέβη στο προηγούμενο πρωτάθλημα, οπού «καρδιοχτύπησε» μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει τη μαθηματική σωτηρία.

Υπενθυμίζουμε πως από το περσινό ρόστερ έχουν ήδη ανανεώσει οι: Καβουσάκης, Αμπατζής, Ρουμπάκης, Ζέλιος, Κασσωτάκης, Βοργιάς, Χατζηανδρέου, Νύκταρης και Καϊμακαμούδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P