Μιχ. Τζανάκης: «Στόχος μας να εξελίσσονται τα παιδιά και να προωθούνται στη Μινωική»

Ο Δημήτρης Ψιμόπουλος, μετακινήθηκε από τις Δαφνές στη Μινωική, αποτελώντας έναν από τους ποδοσφαιριστές που στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, έκανε το βήμα παραπάνω. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των Δαφνών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιχάλης Τζανάκης.

Οι Δαφνές, εμπιστεύτηκαν και φέτος τον Μιχάλη Τζανάκη για τη τεχνική τους ηγεσία, με τον ίδιο να παραμένει στην ομάδα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, μιλώντας στο GRANDSPORT.

Αρχικά, για την παραμονή του στις Δαφνές, ο Μιχάλης Τζανάκης, τόνισε: «είμαι ικανοποιημένος που παρέμεινα στις Δαφνές και ευχαριστώ τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον στόχο της νέας περιόδου, ο ίδιος, πρόσθεσε: «στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιώνονται, να κάνουμε παράλληλα και μία καλή πορεία όπως πέρυσι. Ήδη ο Ψιμόπουλος ανέβηκε στη Μινωική και θέλουμε και άλλα παιδιά να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Θέλουμε τα παιδιά να παίζουν ελεύθερα στις Δαφνές, να ευχαριστιούνται το παιχνίδι, να εξελίσσονται και να τους δίνουμε στη συνέχεια την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλότερη κατηγορία. Όσο τα παιδιά δουλεύουν στις προπονήσεις, τόσο θα βελτιώνονται και θα προωθούνται. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό επιδιώκουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P