Πού θα δείτε τα φιλικά ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ, ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν και Παναθηναϊκός – Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε Ολλανδία οι δύο πρώτοι και Αυστρία οι “πράσινοι”, με τις τρεις ελληνικές ομάδες να δίνουν το Σάββατο (06/07) φιλικά κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ, Χιμπέρνιαν και Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ αντιστοίχως.

Η προετοιμασία των τριών συλλόγων εκ του Big-4, εξαίρεση αποτελεί ο κάτοχος του Conference League Ολυμπιακός, συνεχίζεται, με τα φιλικά να είναι αναπόσπαστο κομμάτι προκειμένου οι ομάδες να είναι έτοιμες εν όψει των δύσκολων προκριματικών σε Europa και Conference League.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν το Σάββατο (06/07) αγώνες εναντίον των Κλαμπ Μπριζ, Χιμπέρνιαν και Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.

Την αρχή κάνει η Ένωση κόντρα στους Βέλγους στις 15:00, σε ένα φιλικό διάρκειας δύο 45λεπτων και ενός μισαώρου, ενώ ακολουθεί το ματς του πρωταθλητής Ελλάδας με αντίπαλο τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν στις 17:00.

Το φιλικό πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τους “πράσινους” του Ντιέγκο Αλόνσο να κοντράρονται με τη γερμανική Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στις 18:00.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών φιλικών

  • 15:00 ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT AEK SUPER LEAGUE PASS)
  • 17:00 ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν (Novasports 2)
  • 18:00 Παναθηναϊκός – Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT PANATHINAIKOS SUPER LEAGUE PASS)

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P