Στοίχημα: Ισπανία για ημιτελικά στο 1.90

Ξεκινάει η φάση των προημιτελικών του Euro 2024 σήμερα Παρασκευή (05/07) με τους δύο πρώτους αγώνες.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει στοιχηματική πρόταση από την αναμέτρηση Ισπανία – Γερμανία με αξία, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Επιβεβαίωσε ότι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού η Ισπανία, συντρίβοντας για τους “16” του Euro με 4-1 τη Γεωργία, έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση, καθώς είχε κάνει το απόλυτο και στη φάση των ομίλων, επικρατώντας με 3-0 επί της Κροατίας, με 1-0 επί της Ιταλίας και με το ίδιο σκορ επί της Αλβανίας. Έχει έξι νίκες, μια ισοπαλία, με 3-3 στο φιλικό με τη Βραζιλία στη Μαδρίτη και μια ήττα, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Άκρως αποτελεσματική, έχοντας σημειώσει 19 τέρματα στα  έξι πιο πρόσφατα ματς. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία, μάλιστα, δεν δέχτηκε γκολ.

ADVERTISING

Σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε για 25 λεπτά, περίπου, λόγω της χαλαζόπτωσης, η Γερμανία νίκησε δίκαια με 2-0 τη Δανία για τους “16”. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στην πρεμιέρα της στους ομίλους, συντρίβοντας με 5-1 τη Σκωτία, στη συνέχεια νίκησε με 2-0 την Ουγγαρία, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη, 1-1, με την Ελβετία. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, με 3-2 από την Τουρκία σε φιλικό, είναι ο απολογισμός στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Έχει σκοράρει στους πέντε τελευταίους αγώνες της. Μόνο σε έναν από αυτούς, όμως, κράτησε το μηδέν.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική παρουσία στους ομίλους, διέλυσε και τη Γεωργία στους “16” η Ισπανία. Φαντάζει, μέχρι στιγμής, η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση και μπορεί να φτάσει στα ημιτελικά, αποκλείοντας τους Γερμανούς, που έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, χωρίς, όμως, να εμπνέουν εμπιστοσύνη και να διαθέτουν την απαραίτητη αγωνιστική σταθερότητα. Θα ποντάρουμε στην πρόκριση της Ισπανίας σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ