Οι… δεδομένες αποχωρήσεις και τα «θέλω» του ΑΟΑΝ

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υποστεί το ρόστερ του ΑΟΑΝ τη φετινή χρονιά, μετά τη μετάβαση σε μία νέα εποχή, με νέα διοίκηση και νέο προπονητή, καθώς θέλουν να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία στην ομάδα.

Από την περυσινή ομάδα του ΑΟΑΝ, σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις, τόσο παικτών που δεν τους προτάθηκε ανανέωση της συνεργασίας, όσο και παικτών που ναι μεν στον ΑΟΑΝ τους ήθελαν, αλλά επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Μάνος Φουκαράκης, ένας παίκτης που έπειτα από τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο, αποχωρεί για να επιστρέψει στις Αρχάνες και τον Γιούχτα, ενώ την ίδια ώρα, ο ΑΟΑΝ ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

ADVERTISING

Πάντως, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις των Καρλίτος, Μαρτσάκη, Καμαρά, Χριστογιάννη και Μουστάκη, με τους δύο πρώτους να αποχωρούν ουσιαστικά πριν την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-24. Επίσης, έχει αποχωρήσει και ο Αλεξάκης που συνεχίζει στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ, έχουν ήδη κάνει τις ενέργειές τους, υποβάλλοντας προτάσεις ανανέωσης σε Σένκα, Πιθαρούλη, Μαρκάκη, Τσανάι, Νοκάι, Πήλιο, Δολαψάκη, Ψιμόπουλο και Τσιλεδάκη και αναμένονται οι τελικές τους απαντήσεις.

Στους παραπάνω, θα πρέπει να προστεθούν και οι «μικροί» του περυσινού ρόστερ, οι Ράντζα, Χατζιράι, Οικονομάκης οι οποίοι εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ οι Βόκολος-Μερκούρι που έχουν υποστεί ρήξη χιαστού, δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

ADVERTISING

Από τη περυσινή ομάδα, έχει αποχωρήσει και ο Βασίλης Πλουσής, καθώς ανέλαβε βοηθός προπονητή και θα βοηθήσει απο άλλο πλέον πόστο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον των Κατσικοκέρη, Μαρινάκη, Γιαγκιόζη και Αποστολόπουλο, με τον τελευταίο πάντως, να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στον ΑΟΑΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ