Ο Ν. Γκαβρίλοβιτς νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟΑΝ!

Άμεσα καλύφθηκε το κενό του Βασίλη Σταυριανουδάκη, αφού ο ΑΟΑΝ το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκολα Γκαβρίλοβιτς.

Ο ΑΟΑΝ ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο προπονητή τερματοφυλάκων Νίκολα Γκαβρίλοβιτς, ο οποίος θα αναλάβει τους τερματοφύλακες της ομάδας τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την εμπειρία, αφού το βιογραφικό του είναι γεμάτο από ομάδες τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και παραπάνω κατηγορίας, ενώ στην Κρήτη έχει περάσει και από Νεάπολη και ΟΦΙ.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκολα Γκαβρίλοβιτς, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο και θα έχει την επιμέλεια της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Ο 28χρονος προπονητής ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στη χώρα καταγωγής του τη Σερβία από τις ακαδημίες της Τσάτσακ ’94. Στη συνέχεια βρέθηκε στην Μέταλατς Μιλάνοβατς (Α’ Εθνική) και λίγο μετά στην Σλόμποντα (Β’ Εθνική).

Το 2016 ήρθε στην Ελλάδα και την Κρήτη με πρώτο του σταθμό τον Κρητικό Αστέρα (Α’ ΕΠΣ Χανίων) και στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου στη Γ’ εθνική. Στο Λασίθι ήρθε πρώτη φορά για λογαριασμό της ΑΕ Νεάπολης στη Γ’ εθνική για δύο σεζόν (2020/21-2021/22). Το ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα το έκανε στην ΑΕΝ, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το επόμενο βήμα στην Super League 2 που έγινε επίσης στο Λασίθι και τον ΟΦΙ, τη σεζόν 2022/23.

ADVERTISING

Καλωσορίζουμε τον Νίκολα στην προπονητική μας ομάδα και του ευχόμαστε να πετύχει στο έργο του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ