Τρ. Δέλλας: «Χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες-Περιμέναμε κάποιες ανανεώσεις που δεν έγιναν»(vid)

Τι ανέφερε ο Τραϊαννός Δέλλας για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις με αφορμή την πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο ικανός τεχνικός τόνισε ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχουν Έλληνες ή ξένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, λέγοντας πως θα πρέπει άμεσα όλοι να καταλάβουν τι αντιπροσωπεύει ο ΟΦΗ.

Παράλληλα ανέφερε ότι περίμενε κάποιες ανανεώσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ που δεν έγιναν, ενώ αποκάλυψε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμα τρεις με τέσσερις παίκτες.

ADVERTISING

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ για να βοηθήσουν. Είτε είναι ξένοι, είτε Έλληνες, δεν παίζει κάποιο ρόλο. Στα αγγλικά μιλάω σε όλους. Ας μην διαχωρίσουμε την ομάδα σε ξένους και Έλληνες. Σίγουρα ο Έλληνας μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα τι αντιπροσωπεύει ο ΟΦΗ για το Ηράκλειο και το νησί. Να δώσουμε γρήγορα σε όλους να καταλάβουν την κουλτούρα του λαού. Να τους βάλουμε στο κλίμα.

Δεν έχω ζητήσει συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Περιμέναμε κάποιες ανανεώσεις να γίνουν που δεν έγιναν. Υπάρχουν και κάποια παιδιά που θέλουμε να δούμε, παιδιά από τις ακαδημίες που αν μας δείξουν κάτι μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο με τις δηλώσεις του:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ