Athens Kallithea: Ανακοίνωσε τον Λετονό διεθνή φορ Ουλντρίκις

H Athens Kallithea συνεχίζει την μεταγραφική ενίσχυση της ανακοινώνοντας την απόκτηση του ύψους 1.98 Λετονού διεθνή στράικερ, Ρόμπερτς Ουλντρίκις.

Ο 26χρονος φορ στην περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Β΄ Ολλανδίας με την Καμπούρ πετυχαίνοντας 12 γκολ και καταγράφοντας παράλληλα 8 ασίστ σε 42 ματς, όντας ο αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Λετονού διεθνούς στράικερ Roberts Uldriķis με ελεύθερη μεταγραφή.

ADVERTISING

Ο Uldriķis, ένας 26χρονος σέντερ φορ ύψους 1.98, είναι τακτικά βασικός στην Εθνική ανδρών Λετονίας και έχει παραστάσεις από την ελβετική Super League και την ολλανδική Eredivisie τις τελευταίες έξι σεζόν.

Γεννημένος στη Ρίγα, ο Uldriķis ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την FK Metta προτού μεταπηδήσει στην αντίπαλη RFS, μετρώντας 20 τέρματα με εννέα ασίστ σε 72 συνολικά αγώνες κατά τη διάρκεια τεσσάρων σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Λετονίας.

Αναδεικνυόμενος σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας του, ο Uldriķis εξασφάλισε μια μεταγραφή στο εξωτερικό τον Ιούλιο 2018, φτάνοντας στην ελβετική Super League με την FC Sion. Τις επόμενες τρεις σεζόν, ο Uldriķis κατέγραψε 16 τέρματα με επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία.

ADVERTISING

Τον Αύγουστο 2021, ο Uldriķis πήγε στην ολλανδική Eredivisie με την Cambuur, μετρώντας επτά γκολ σε 21 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος στην πρώτη του σεζόν. Μετά τον υποβιβασμό της Cambuur την επόμενη σεζόν, ο Uldriķis κατέγραψε 12 τέρματα με οκτώ ασίστ σε 32 αγώνες πρωταθλήματος, συν τρία τέρματα με δύο ασίστ σε πέντε αγώνες κυπέλλου τη σεζόν 2023/24.

Ως διεθνής, ο Uldriķis μετράει 49 συμμετοχές με την Εθνική Λετονίας, έχοντας καταγράψει επτά γκολ με τέσσερις ασίστ.

Καλωσήρθες, Roberts».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ