Με μεγάλη επιτυχία το Gerards Soccer Camp (pics)

Ακόμα ένα Gerards Soccer Camp ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Το camp πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως 30 Ιουνίου 2024, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης όπως επίσης και της ΠΑΕ ΟΦΗ, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Παιδιά από όλη την Κρήτη αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας βρέθηκαν στο ΒΑΚ για αυτές τις τέσσερις ποδοσφαιρικές μέρες και έζησαν μοναδικές στιγμές με έντονα συναισθήματα…

ADVERTISING

Όλες αυτές τις μέρες, αναπτύχθηκαν θέματα στις προπονήσεις όπως η ατομική βελτίωση των παιδιών για καλύτερο έλεγχο του σώματος, ώστε να μάθουν να χειρίζονται τη μπάλα με περισσότερη ευκολία, ασκήσεις για το πως πρέπει να κάνουμε πάσες, ασκήσεις με σουτ εστιάζοντας στον τρόπο που πρέπει να χτυπάμε την μπάλα, μικρά παιχνίδια γρήγορης λήψης και απόφασης, ασκήσεις συναρμογής και συντονισμού, ειδική προπόνηση για τερματοφύλακες και διάφορα παιχνίδια αντίληψης.

Στην τελετή λήξης, το παρών έδωσε ο προπονητής της Εθνικής Καμερούν κ. Μαρκ Μπράις, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και σε σύντομο λόγο ανέφερε για την ποιότητα και την αξία του camp, ενώ παρευρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Ανδρέας Αδαμάκης ο οποίος για αρκετά χρόνια συμμετείχε στο Gerards Soccer Camp και οι Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης. Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί τους ενώ υπέγραψαν και πολλά αυτόγραφα.

Στην τελετή λήξης, έδωσαν το παρών και αρκετοί φορείς του τόπου μας, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα το παρών έδωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Λευτέρης Αυγενάκης, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Ηρακλείου κ. Γιάννης Τσαπάκης, ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας κ. Μανώλης Χαιρέτης, η πρόεδρος της κοινότητας Ελιάς κ. Ελένη Συντιχάκη, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και ο πρόεδρος προπονητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Ανωγειανάκης.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από το επιτυχημένο camp:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ