Οι επόμενες κινήσεις του Γιούχτα

Αθόρυβα και μεθοδικά δουλεύουν τις τελευταίες εβδομάδες στον Γιούχτα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με την ελπίδα να επιστρέψουν άμεσα στην Super League 2.

Μετά τη συμφωνία με τον Μανώλη Σουτζή, άμεσα οι άνθρωποι του Γιούχτα, έθεσαν επί τάπητος, τον σχεδιασμό σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό που και τη περυσινή χρονιά, με την ομάδα του Αλμυρού, δημιούργησε μία ομάδα που έβαζε δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και εάν δεν είχε μπροστά της τον Πανιώνιο, θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Πλέον, με τον Γιούχτα να επιστρέφει στη Γ Εθνική, οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να δώσουν τα «κλειδιά» στον Μανώλη Σουτζή, ο οποίος σχεδιάζει με ηρεμία τους «πράσινους».

ADVERTISING

Από το περυσινό ρόστερ, όπως όλα δείχνουν, οι Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Πολυχρόνης, Φαζός, Κόλλιας, Τζανής, Δασκαλάκης και Κορνηλάκης, θα παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στις Αρχάνες, καθώς τους έχει προταθεί να παραμείνουν και οι ίδιοι το βλέπουν θετικά.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, οι άνθρωποι του Γιούχτα, «τρέχουν» και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, καθώς όπως ανέφερε και νωρίτερα το GRANDSPORT, ο Μάνος Φουκαράκης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Γιούχτα, αποχωρώντας από τον ΑΟΑΝ.

Επιπλέον, οι Βουϊδάσκης, Παπαδομιχελάκης, Πακιουφάκης, Κοντογιάννης, Σουρνάκης, Χανιωτάκης και Πατινιώτης, αναμένεται να μετακινηθούν από τον Αλμυρό στον Γιούχτα, ακολουθώντας τον προπονητή τους Μανώλη Σουτζή, αποτελώντας ουσιαστικά προσωπικές τους επιλογές.

ADVERTISING

Στον Γιούχτα πάντως δεν δείχνουν να βιάζονται, οι επιλογές είναι επιλεκτικές και στοχευμένες και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ