Αγγλία – Σλοβακία 2-1: Ο Μπέλιγχαμ έσωσε τα τρία λιοντάρια με απίθανο ψαλιδάκι στο 90+5′, ο Κέιν τα έστειλε στους «8» (vid)

Επτάψυχη η Αγγλία συνεχίζει το ταξίδι της στο Euro 2024, καθώς λύγισε την ιδιαίτερα αξιόμαχη Σλοβακία στην παράταση. Οι Σλοβάκοι είχαν προηγηθεί με τον Σχραντζ στο 25′ και ο Μπέλιγχαμ στο 90+5′ με ένα απίθανο γυριστό έστειλε το ματς στην παράταση.

Το γκολ λύτρωσης των Άγγλων ήρθε στο 90+5′. Από μια εκτέλεση πλαγίου του Γουόκερ στην περιοχή, ο Γκεί πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Μπέλιγχαμ με ένα απίθανο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ντουμπράβκα.

ADVERTISING

Εκεί οι Άγγλοι συνέχισαν φουριόζοι και στην πρώτη τους καλή στιγμή βρήκαν το γκολ. Σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Πάλμερ και απομάκρυνση του Ντουμπράβκα, ο Έζε έπιασε ένα κακό σουτ που εξελίχθηκε σε πάσα στον Τόνεϊ και αυτός με κεφαλιά πάσα βρήκε στον Κέιν που δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει από κοντά.

Οι Σλοβάκοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του ματς και δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους. Στο 25ο λεπτό βρήκαν αυτό που έψαχναν μετά από υπέροχη κάθετη του Στρέλετς στον Σχραντζ μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει από κοντά τον Πίκφορντ.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέι, Τρίπιερ, Μέινου, Ράις, Σακά, Φόντεν, Μπέλιγχαμ, Κέιν.

ADVERTISING

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Χάντσκο, Σκρίνιαρ, Βάβρο, Πέκαρικ, Λομπότκα, Ντούντα, Κούτσκα, Χαράσλιν, Σχρανζ, Στρέλετς.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ