Ποσειδώνας: Αποχαιρέτησε ο Μ. Ασλαματζίδης -«Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αυτό έγινε και στην περίπτωση συνεργασίας του Μηνά Ασλαματζίδη με τον Ποσειδώνα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή στην ομάδα των Πατελών, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το σωματείο και να ψάξει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο Μηνάς Ασλαμτζίδης που έχει ζήσει τόσο χαρές όσο και λύπες με την ομάδα, αποχαιρέτησε τον Ποσειδώνα φανερά συγκινημένος, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνεργάστηκε.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν μια απόφαση αρκετά δύσκολη , έχω δεθεί πολύ συναισθηματικά με αυτήν την ομάδα . Ήρθα ως παιδάκι στις ακαδημίες αυτής της ομάδας και έφτασα σε σημείο να είμαι αρχηγός σε αυτό το μεγάλο σωματείο.

Νιώθω ευγνώμων και άξιος που υπηρέτησα αυτό το σωματείο . Στην ομάδα πέρασα , όμορφες στιγμές , κακές στιγμές και δύσκολες . Υπήρχε ένα διάστημα που για αρκετά χρόνια η ομάδα βρισκόταν στις χαμηλές κατηγορίες με κακές συνθήκες όμως πάντα με αξιοπρέπεια. Με άνδρωσε ποδοσφαιρικά σε αυτό το σωματείο ο παλιός πρόεδρος της ομάδας και φίλος μου καλός Αλέξανδρος Αλέκου και η ομάδα του χρωστάει πολλά.

Μπορεί τώρα να μην είναι στην ομάδα όμως έχει ρίξει πολύ προσπάθεια και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια . Μετά από χρόνια η ομάδα ενισχύθηκε διοικητικά . Ήρθαν άτομα στην ομάδα με όρεξη και πόθο.

ADVERTISING

Φτιάχτηκε το γήπεδο και Καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία με πρόεδρο τον Αντώνη Βλαχάκη και η αλήθεια είναι πως περάσαμε δυο μαγικές χρονιές που άξιζαν όλα τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε κάποια παιδιά στην ομάδα , οι κόποι ανταμείφτηκαν . Η περυσινή χρόνια δεν πήγε όπως τα περιμέναμε όμως πάλι τελειώσαμε την χρόνια αξιοπρεπέστατα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί σε αυτό το σωματείο . Όλα τα χρόνια . Εύχομαι η ομάδα με το νέο ΔΣ να βρει το δρόμο που του αξίζει . Ήρθε η στιγμή όμως και εγώ να δω καινούργια πράγματα . Καλή συνέχεια Ποσειδωνάρα μου»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ