Δ. Ζαφείρης: «Η Ηροδοτάρα μου να πάρει αυτό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη προηγούμενη σεζόν»

Το δικό του αντίο στον αγαπημένη του Ηρόδοτο λέει μέσω του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Δημήτρης Ζαφείρης που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μοχό.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του ο Δημήτρης Ζαφείρης ο οποίος από τη νέα χρονιά θα υπερασπίζεται την εστία του Μοχού.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ευχαριστεί τον Ηρόδοτο για τη δυνατότητα που του έδωσε να φορέσει και πάλι τη φανέλα του την περασμένη σεζόν, ενώ μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για τον Στέλιο Σωκιανό, τον Μανώλη Λημναίο, αλλά και τον Θανάση Γεωργίου.

ADVERTISING

Παράλληλα ο ικανός γκολκίπερ ευχήθηκε ώστε το πρωτάθλημα να έρθει τη νέα χρονιά στη Νέα Αλικαρνασσό. Μιλώντας για τη νέα του ομάδα, έδωσε την υπόσχεση πως θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τον Μοχό, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρόδοτο που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω ξανά την βαριά του φανέλα. Αν αρχίσω να μιλάω για το κομμάτι Ηρόδοτος θα χρειαστούμε πολλές μέρες για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που έχω περάσει στο σωματείο. Τα λόγια είναι περιττά

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Στέλιο Σωκιανό και τον κύριο Μανώλη Λημναίο γιατί είναι πολύ σημαντικοί για το σωματείο και βοηθάνε με όλες τους τις δυνάμεις.

ADVERTISING

Τον κύριο Γιάννη Φουντουλάκη και τον κύριο Αδαμάντιο, οι οποίοι ήταν συνέχεια δίπλα μου σε ότι χρειάστηκε και τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση Γεωργίου, ένα σπάνιο παιδί, πολύ ντόμπρο και αυθεντικό για την συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά. Η δουλειά που κάνει είναι φανταστική και του εύχομαι μα πάει όσο πιο μακριά μπορεί γιατί το αξίζει.

Τέλος θέλω να ευχηθώ στην Ηροδοτάρα μου να πάρει αυτό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε την προηγούμενη σεζόν.

Τώρα όσο αφορά τον Μοχό, θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και τους υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ