Οι ενδεκάδες στο Ελβετία – Ιταλία

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μουράτ Γιακίν και Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία στο Βερολίνο. Στον πάγκο ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ από πλευράς Ελβετίας.

Ελβετία και Ιταλία είναι οι πρώτες ομάδες που ρίχνονται στη μάχη για τους “16” του Euro 2024, καθώς αναμετρώνται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου (19:00, ΕΡΤ1 και Live SPORT24). Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι δύο προπονητές.

Ο Γιακίν παρατάσσει την Ελβετία με το 3-4-3, αφήνοντας για ένα ακόμα παιχνίδι τον Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ στον πάγκο, ενώ ο Σπαλέτι προχώρησε σε έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Κροατία.

ADVERTISING

Η ενδεκάδα της Ελβετίας: Σόμερ, Ακάντζι, Σχαρ, Ροντρίγκες, Έμπισερ, Φρόιλερ, Τζάκα, Ρείντερ, Βάργκας Εμπολό, Εντόι.

Αναπληρωματικοί: Μβογκό, Κόμπελ, Στεργίου, Ελβέντι, Ζακάρια, Οκαφόρ, Στέφεν, Τσούμπερ, Ζέσιγκερ, Σιέρο, Ντούα, Σακίρι, Τζασάρι, Αμντουνί.

Η ενδεκάδα της Ιταλίας: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Φατζιόλι, Μπαρέλα, Κριστάντε, Ελ Σαράουι, Κιέζα, Σκαμάκα.

ADVERTISING

Αναπληρωματικοί: Βικάριο, Μερέτ, Ντιμάρκο, Μουοντζιόρνο, Γκάτι, Φρατέζι, Ζορζίνιο, Πελεγκρίνι, Ρασπαντόρι, Μπελανόβα, Ρετέγκι, Τζακάνι, Καμπιάσο, Φολορούνσο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ