Ανδρ. Ξηρός: «Ο Ηρόδοτος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί – Σκληρή δουλειά»

Για την παραμονή του στον Ηρόδοτο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ανδρέας Ξηρός.

Ο έμπειρος μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που θα έχει ο Ηρόδοτος τη νέα χρονιά.

Ακόμα για τον ίδιο έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα του Ηροδότου. Ο Ηρόδοτος είναι ένα ιστορικό σωματείο και είναι τιμή να φοράς την φανέλα του.

Την χρονιά που μας πέρασε κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Φέτος ευελπιστώ να είναι η χρονιά πιο αποτελεσματική, καθώς ο Ηρόδοτος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μπορέσει ο Ηρόδοτος να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και σε δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα πάντα στην ομάδα. Τον πρόεδρο κ. Λημναίο και τον Στέλιο Σωκιανό που καθημερινά αφιερώνουν αμέτρητες ώρες για το καλό της ομάδας.

ADVERTISING

Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Σκληρή δουλειά και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ