Στοίχημα: Ελβετία για πρόκριση στο 2.20

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει η φάση των “16” του Euro 2024 και ενώ η δράση συνεχίζεται στο Copa America αλλά και σε πολλά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, με το κουπόνι του Σαββάτου (29/06) να είναι πλούσιο σε παιχνίδια.

 Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα πρόταση με αξία από το μεγάλο παιχνίδι Ελβετία – Ιταλία το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 19:00 στο Βερολίνο η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ιταλία με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με σοβαρές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων η Ελβετία τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου γκρουπ δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γερμανία. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με νίκη επί της Ουγγαρίας (1-3), ενώ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Σκωτία (1-1) και Γερμανία (1-1).

ADVERTISING

Από την πλευρά της η Ιταλία δεν έπεισε με την εικόνα της στη φάση των ομίλων, “ίδρωσε” για να εξασφαλίσει την πρόκριση ως δεύτερη από το 2ο γκρουπ. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στην πρεμιέρα (2-1) επί της Αλβανίας, ακολούθησε η ήττα από την Ισπανία (1-0) και η ισοπαλία με την Κροατία (1-1). Σε στοιχηματικό επίπεδο η Ελβετία επιβεβαίωσε κόντρα στη Γερμανία πως δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο εμπόδιο για κανένα απ’ τα μεγάλα ονόματα του τουρνουά. Από την άλλη η Ιταλία πήρε την 2η θέση στον όμιλο με γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κροατία, δεν θυμίζει την ομάδα των προηγούμενων χρόνων και αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα στηρίξουμε το αουτσάιντερ στο ζευγάρι και θα ποντάρουμε στην πρόκριση της Ελβετίας σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!



ΔΗΜΟΦΙΛΗ