Τριπλή ενίσχυση με άρωμα… Δία για τον Αγ. Ιωάννη!

Τρεις σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιωάννης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Γουργούλα, του Δημήτρη Τσιριντάνη και του Στάθη Κυπαράκη!

Δυναμώνει συνεχώς ο Άγιος Ιωάννης, που ετοιμάζεται για την παρθενική του παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκαν ακόμα τρεις μεταγραφές, με τους Τάσο Γούργουλα, Δημήτρη Τσιριντάνη και Στάθη Κυπαράκη, να αφήνουν τον Δία, στον οποίο υπήρξαν πιστοί στρατιώτες για πάνω από μία δεκαετία, συνεχίζοντας στον Αγ. Ιωάννη.

ADVERTISING

Πρόκειται για τρεις δυνατές προσθήκες για το σύνολο του Κ. Τσαφαντάκη, που γεμίζει με ποιότητα και εμπειρία.

Την περασμένη σεζόν ο Γουργούλας αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας και ένα γκολ, ο Τσιριντάνης μέτρησε δύο τέρματα σε 17 αγώνες, ενώ ο Κυπαράκης έπαιξε δύο φορές στην Α2 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση: «Άλλες τρεις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιωάννης FC, με τους Αναστάσιο Γούργουλα, Δημήτρη Τσιριντάνη και Στάθη Κυπαράκη να αποτελούν αποκτήματα της ομάδας μας.

ADVERTISING

Κοινός παρονομαστής και για τους τρεις πολύπειρους ποδοσφαιριστές η παρουσία τους επί μία και πλέον δεκαετία στην ομάδα του Δία, όπου αποτέλεσαν βασικά στελέχη του.

Πλέον ανήκουν στο δυναμικό του Αγίου Ιωάννη FC και η εμπειρία τους αναμένεται να είναι πολύτιμος οδηγός για την ομάδα μας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του σωματείου μας και ευχόμαστε να έχουν μια καλή και υγιή σεζόν».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ