«Κλειδώνει» ο Αλ. Πλουσής για τον πάγκο του ΑΟΑΝ

Προπονητής του ΑΟΑΝ θα πρέπει να θεωρείται ο Άλκης Πλουσής, ο οποίος φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλους με τους ανθρώπους της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Πρώτα εκλογές και μετά… Πλουσής

ADVERTISING

Μία ανάσα από την επιστροφή του στους πάγκους, για λογαριασμό του ΑΟΑΝ, βρίσκεται ο Αλκιβιάδης Πλουσής. Ο ικανός τεχνικός αποτελούσε εξ’ αρχής τον νο1 στόχο της νέας διοίκησης του σωματείου και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε συνεργασία, η οποία αναμένεται να επιβεβαιωθεί μέσω των επίσημων ανακοινώσεων, πιθανώς και εντός της ημέρας.

Ο 33χρονος πρώην προπονητής του Ρωμανού και του Ηρόδοτου, όταν η ομάδα της Αλικαρνασσού αγωνιζόταν στη Super League 2, έχει ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τα «θέλω» του, σε ότι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ του ΑΟΑΝ, όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις, τόσο για τις ανανεώσεις, αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλκιβιάδης Πλουσής θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του ΑΟΑΝ, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα του Λασιθίου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ