Ν. Μυλωνίδης: «Να αναδείξουμε νέα ταλέντα για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο»

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μυλωνίδη στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δαμάστας.

Ο Νίκος Μυλωνίδης είναι ο νέος προπονητής της Δαμάστας, με τον ικανό τεχνικό να δηλώνει πως η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας πάνω στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ήταν ο λόγος που τον έκανε να πει το ναι στην πρόταση της ομάδας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, που είναι το καλό ποδόσφαιρο, αλλά και η δημιουργία ενός ταλαντούχου και ανταγωνιστικού συνόλου.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την επιλογή στο πρόσωπο μου. Η φιλοσοφία της ομάδας της Δαμάστας, που έχει το επιθετικό ποδόσφαιρο, ταιριάζει στη δική μου φιλοσοφία

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να αναδείξουμε νέα ταλέντα στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, μαζί με τα παιδιά που ήδη υπάρχουν ήδη στην ομάδα.

Παίρνουμε μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες, με το επίπεδο του πρωταθλήματος να ανεβαίνει, προσελκύοντας παίκτες και παράγοντες, αλλά και προπονητές με καλή φιλοσοφία. Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσω να μεταδώσω στην ομάδα και θα πάμε να κάνουμε κάτι καλό.

ADVERTISING

Οι στόχοι έχουν να κάνουν με το ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο σε κάθε γήπεδο, εντός ή εκτός έδρας και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ