Συγκινεί στο «αντίο» του από τον Ηρόδοτο ο Μιχ. Μαγάκης – «Καλή επιτυχία Ηροδοτάρα μου»

Ο Μιχάλης Μαγάκης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρόδοτο, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον ίδιο, σε δήλωσή του, να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

Η δήλωσή του, είναι άκρως συγκινητική, καθώς ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του και το δέσιμό του για τον Ηρόδοτο, προσθέτοντας πως «ο κύκλος Ηρόδοτος δεν έκλεισε, όπως και δεν θα κλείσει ποτέ».

Αποχώρησε από Ηρόδοτο και «κλείνει» στον ΠΑΟΚ ο Μαγάκης!

ADVERTISING

Αναλυτικά, στη δήλωσή του, αναφέρει: «Όταν μιλάς για το όνομα του Ηροδότου πρέπει πολύ καλά πρώτα να σκεφτείς τα λόγια σου. Ειδικά όταν είσαι τόσο δεμένος και έχεις μεγαλώσει σε αυτήν την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη ζωή μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πήρα μια απόφαση για δικούς μου καθαρά λόγους, οικογενειακούς και επαγγελματικούς και δεν μπορώ να συνεχίσω στο σωματείο τη φετινή σεζόν.

Την ομάδα την αγαπούσα, την αγαπάω και θα την αγαπάω μια ζωή, αυτό δεν αλλάζει!

ADVERTISING

Στο ποδόσφαιρο έτσι και αλλιώς συμβαίνουν αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους προπονητές, γυμναστές αλλά και τους τρομερούς συμπαίκτες που για εμένα είναι μεγάλοι μάγκες αν και δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτό δεν αλλάζει πως είχαμε ένα τρομερό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί κέρδισα πραγματικούς φίλους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού αλλά και σε αυτό το συμβούλιο της ομάδας και ξεχωριστά στον κύριο Στέλιο Σωκιανό, ο οποίος εμένα προσωπικά τήρησε όσα είπαμε μέχρι και την τελευταία του κουβέντα απέναντι στο όνομά μου, ένας άνθρωπος που ακόμα και με προβλήματα υγείας ήταν δίπλα σε όλη μας την προσπάθεια και δεν μπορώ εγώ προσωπικά όλα αυτά να τα σεβαστώ και να τα αναγνωρίσω. Άρα ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το όνομά του που ακόμα και όταν του ζήτησα ότι πρέπει να φύγω ήταν κατανοητός και πάνω από όλα άνθρωπος.

Ο κύκλος Ηρόδοτος από τη δική μου μεριά δεν έκλεισε όπως και δεν θα κλείσει ποτέ ακόμα και φέτος θα αγοράσω το διαρκείας όπως κάνω κάθε χρόνο ακόμα και φέτος θα έρχομαι σαν φίλαθλος στο γήπεδο….

ADVERTISING

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΟΥ εύχομαι υγεία και τα καλύτερα σε όλους σας».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ