Μ. Ντρομπονίκου: «Νιώθω σπίτι μου το Ασήμι – Να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής»

Για την παραμονή του στο Ασήμι μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 o Μαουρίτσιο Ντρομπονίκου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε ότι νιώθει σπίτι του πλέον το Ασήμι και ήταν μια εύκολη απόφαση για τον ίδιο να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης συνεργασίας.

Παράλληλα μίλησε για τον Νίκο Φανουράκη, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στην ιστορική χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα να αποδεχτώ την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με το Ασήμι. Είναι η τρίτη του μου χρονιά στο Ασήμι και πλέον νιώθω το μέρος αυτό σπίτι μου.

Περάσαμε μια φανταστική χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. Φέτος έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αφού η ομάδα επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και τον προηγούμενο προπονητή μας Νίκο Φανουράκη για την συνεργασία που είχαμε. Ήταν πάντα δίπλα μας και μας βοήθησε σε όλους τους τομείς.

Στόχος για φέτος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα πετύχει τον στόχο της παραμονής και θα δώσει την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά των ακαδημιών και της περιοχής να αναδειχθούν. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P