Πρώτα εκλογές και μετά… Πλουσής

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι ζυμώσεις στον Άγιο Νικόλαο, για το νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο των περασμένων εβδομάδων στον ΑΟΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, τα τελευταία 24ώρα, «κλειδώνουν» το ένα όνομα, μετά από το άλλο, για το ψηφοδέλτιο το οποίο θα διεκδικήσει τη ψήφισή του για να αναδειχθεί ως νέα διοίκηση στην ιστορική ομάδα.

Στο πλαίσιο των ζυμώσεων πάντως, έχουν γίνει ήδη και κάποιες διερευνητικές επαφές, μία από αυτές αφορά το θέμα του προπονητή, με τον Αλκιβιάδη Πλουσή, να αποτελεί αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, εάν και εφόσον εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη ο Αλκιβιάδης Πλουσής, έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με ποδοσφαιριστές που του «αρέσουν», ενημερώνοντάς τους για το ενδιαφέρον του, ζητώντας τους πίστωση χρόνου προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Ήδη ο Αλκιβιάδης Πλουσής έχει προσεγγίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ έχει ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό του όσο αναφορά αυτούς που επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ του ΑΟΑΝ.

Πλέον, όλα αναμένεται να πάρουν το δρόμο τους, με τις εκτιμήσεις να είναι άκρως αισιόδοξες για την επόμενη μέρα στον ΑΟΑΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P