«Αρέσει» ο Χριστόπουλος στον ΟΦΗ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες όπου μετά την συμφωνία με τον Ζήση Καραχάλιο, που αποτελεί τη 3η φετινή προσθήκη, πλέον άπαντες στρέφουν τη προσοχή τους στις υπόλοιπες θέσεις που πρέπει να καλυφθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, ο ΟΦΗ από μέρα σε μέρα, αναμένεται να υλοποιήσει μία ακόμη προσθήκη, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον «εκλεκτούς» να έχουν «κλειδώσει» και τις επαφές να έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον «αντί-Βούρο» να μην προέρχεται από την ελληνική αγορά, καθώς είναι παίκτης που τη περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Πάντως, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν έμπειρο με παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έναν ακόμη, νεαρότερο σε ηλικία, ο οποίος θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τον «αντί-Λουκάο» του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο «αντί-Λουκάο» κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο 23χρόνος (γεν. 2000) κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται να μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από την ομάδα της Αρκαδίας.

Ήδη ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τις επαφές του με τη μεριά του ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται τις επόμενες 24ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Στη Super League, ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23, αγωνίστηκε στην Α κατηγορία της Κροατίας με τη μορφή δανεισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P