Μ. Σουτζής: «Μου ταιριάζει το ποδοσφαιρικό σχέδιο του συλλόγου – Ελκυστικό ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστικοί στόχοι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του Γιούχτα παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο Μανώλης Σουτζής.

Στο «τιμόνι» του Γιούχτα είναι με κάθε επισημότητα ο Μανώλης Σουτζής, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Αρχανών. Ο έμπειρος τεχνικός, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του σωματείου για την εμπιστοσύνη, ανέφερε πως το ποδοσφαιρικό σχέδιο του συλλόγου του ταιριάζει.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της νέας περιόδου, τονίζοντας πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, το ζητούμενο είναι το ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά και οι πρωταγωνιστικοί στόχοι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γιούχτα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αναθέτοντας μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό σχέδιο του συλλόγου μου ταιριάζει και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα μου συνεργασία.

Όλοι στον οργανισμό του Γιούχτα θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Μας περιμένει λοιπόν μια δύσκολη χρονιά η οποία απαιτεί πολύ και σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και σοβαρότητα σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P