Δείχνει τις βλέψεις της η Χερσόνησος!

Με τη μεταγραφική της κινητικότητα η Χερσόνησος δείχνει σε όλους πως ο πήχης τη φετινή χρονιά μπαίνει πολύ ψηλότερα!

Ένα μικρό μεταγραφικό «μπαμ» ολοκλήρωσε η Χερσόνησος που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κουτζαβασίλη, ο οποίος μπορεί να είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες του Ηρακλείου, επέλεξε όμως να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού η ομάδα του λιμανιού αποκτάει έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλότερες κατηγορίες, ο οποίος θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο σύνολο, αλλά ταυτόχρονα έστειλε και το δικό της μήνυμα προς όλους, πως φέτος η Χερσόνησος θα εμφανιστεί πολύ διαφορετική.

Παράλληλα, είχε προηγηθεί ακόμα μία σπουδαία κίνηση, αυτή της μεταγραφής του Απόστολου Δουλγεράκη, ενός ποδοσφαιριστή που έρχεται «κουβαλώντας» την ταμπέλα του πρωταθλητή, από την περσινή χρονιά με τον ΑΟΤ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Χερσόνησος δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, αφού οι συζητήσεις με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται καθημερινά, ώστε να καλυφθεί κάθε κενό ροστερ και ο Μάριος Σηφάκης να έχει το καλύτερο δυνατό έμψυχο υλικό στα χέρια του, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P