Τίτλοι τέλους για Δία

Ναυάγησε το ενδιαφέρον ενός επιχειρηματία που είχε ενδιαφερθεί να ασχοληθεί με την ομάδα του Δία, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στον Δία, δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα, ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Χαβάκης, που είχε κάνει «ξέσπασμα» μιλώντας στο GRANDSPORT, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, αναφορικά με το μέλλον του σωματείου.

Αυτές οι δηλώσεις, ταρακούνησαν αρκετούς, που μπήκαν στη διαδικασία εύρεσης ανθρώπων, για να μπορέσει ο Δίας να αποφύγει την αδράνεια.

Οι επαφές αυτές, σε πρώτο χρόνο, είχαν αποτέλεσμα, καθώς επιχειρηματίας από τον χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίμων, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί ενεργά με τον Δία, όμως αυτό το ενδιαφέρον, ναυάγησε στη πορεία των ημερών.

Παράλληλα, αρκετοί ήταν αυτοί που προσέγγισαν παλαιούς παράγοντες της ομάδας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να βρεθεί η λύση για την επόμενη μέρα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς κανένας δεν ήθελε να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα.

Μοιραία, ο Δίας θα οδηγηθεί στην αδράνεια, δεν θα συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα, βάζοντας τέλος στη πορεία του.

Ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί για τις αρνητικές εξελίξεις, προκειμένου να παραλάβουν τις ελευθέρες τους και να συνεχίσουν σε ομάδες της επιλογής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P