Μοιρασιά στην ΜΑΤΣΑΡΑ ανάμεσα σε Κροατία και Αλβανία (vid)

Η μαχητική Αλβανία, που προηγήθηκε και είδε την Κροατία μέσα σε δύο λεπτά να κάνει το 2-1, άντεξε στην πίεση και με λυτρωτή τον Γιασούλα ισοφάρισε 2-2, εξασφαλίζοντας έναν σημαντικό βαθμό στον 2ο όμιλο που πήρε φωτιά.

Η ανώτερη Αλβανία άντεξε στην πίεση της Κροατίας στο δεύτερο μέρος και παρότι είδε την ομάδα του Ντάλιτς να κάνει το 1-2 με δύο γκολ σε δύο λεπτά (Κράμαριτς-Γιασούλα (αυτογκόλ), πάλεψε μέχρι τέλους και με λυτρωτή τον Γιασούλα, ισοφάρισε στο 90+5′ σε 2-2, βάζοντας φωτιά στον 2ο όμιλο.

Η Κροατία παρουσιάστηκε κατώτερη στο πρώτο μέρος, με την Αλβανία να είναι κυρίαρχη και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα 0-1. Οι Κροάτες ολοκλήρωσαν το πρώτο 45λεπτο έχοντας μόλις μία τελική, με τον Θωμά Στρακόσια να μην απειλείται.

Η ομάδα του Σιλβίνιο βρέθηκε ωστόσο, στο δεύτερο μέρος με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ο εορτάζων Κράμαριτς αρχικά ισοφάρισε στο 74′ για να κάνει στη συνέχεια ένα “δώρο” ο Γιασούλα και να δώσει προβάδισμα στην Κροατία.

Ο ίδιος όμως, παίκτης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με τρομερό γκολ στο 90+5′ ισοφάρισε σε 2-2.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς (46′ Πάσαλιτς), Μάγερ (46′ Σούτσιτς), Κράμαριτς, Πέτκοβιτς (69′ Μπούντιμιρ).

Αλβανία: Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Λάτσι (73′ Γιασούλα), Ασάνι (64′ Σεφέρι), Μανάι, Μπαϊράμι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P