Ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Πορτογαλία! (vid)

Η Πορτογαλία πέρασε πολύ δύσκολα κόντρα στην Τσεχία, όμως με αυτογκόλ και γκολ του γιου του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Φρανσίσκο, στο 92’ πήρε τεράστια νίκη (2-1).

Σε ένα ματς με εκπληκτικό φινάλε, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πήρε μια νίκη που μπορεί να την άξιζε, όμως την πήρε με ανέλπιστο τρόπο. Η Πορτογαλία έπαιξε όλο το ματς στο μισό γήπεδο, βρέθηκε να χάνει στο 62ο λεπτό με το φανταστικό σουτ του Πρόβοντ, όμως στο τέλος η μπάλα την ήθελε και έτσι ξεκίνησε με 2-1 σε βάρος της Τσεχίας και πήγε στο Νο1 του group μαζί με την Τουρκία που νωρίτερα νίκησε την Γεωργία (3-1).

Η ισοφάριση ήρθε από το αυτογκόλ του Χράνατς στο 69ο λεπτό για να έρθει η χρυσή αλλαγή της Πορτογαλίας, ο Κονσεϊσάο στο 92 και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά το λάθος στην άμυνα!

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Νταλότ (63′ Ινάσιο), Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Ζοάο Κανσέλο, Μέντες, Φερνάντες, Βιτίνια Μπερνάρντο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεάο (63′ Ζότα).

Τσεχία: Στάνεκ, Χράνατς, Κρέιτσι, Χόλες, Σούτσεκ, Κουφάλ, Ντούντερα, Πρόβοντ, Σουλτς, Σικ (60′ Χίτιλ), Κούχτα (60′ Λινγκρ).

Δείτε τα γκολ:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P