Μ. Κλίνης: «Αν δεν βρεθεί λύση θα καταθέσω την σφραγίδα – Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να βρουν ομάδα»

Ιδιαίτερα δύσκολο θεωρείται αυτή την χρονική στιγμή το μέλλον του Ερμή Ζωνιανών. 

Ο μέχρι πρότινος της ομάδας Μαθιός Κλίνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν βρεθεί λύση θα παραδώσει στους αρμόδιους την σφραγίδα της ομάδας.

Ακόμα ο ίδιος τόνισε ότι αν κάποιος ενδιαφερθεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας αυτός θα παραμείνει δίπλα του να τον στηρίξει.

Παράλληλα από την πλευρά του όπως τόνισε όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να βρουν ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τώρα και ένα μήνα κάνω προσπάθειες να βρεθεί ο επόμενος πρόεδρος για να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα και οι ακαδημίες του χωριού μας. Ωστόσο δεν τα έχω καταφέρει. Όλοι γνωρίζουν ότι εγώ σταματάω από την προεδρία της ομάδας, αν κάποιος δεν το ξέρει και ενδιαφέρεται να χτίσουμε ένα καινούργιο συμβούλιο να βγει μπροστά θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν δεν έχει βρεθεί μια λύση θα καταθέσω τα χαρτιά της ομάδας στην αρμόδια αρχή, μέχρι να βρεθούν ξανά ενδιαφερόμενοι να ξανά ξεκινήσει να λειτουργεί το σωματείο. 

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου καθώς περίμεναν τις εξελίξεις και δεν έφυγαν να κλείσουν σε άλλη ομάδα. Σε αυτό το σημείο να τους ενημερώσω ότι από την μεριά μου είναι όλοι ελεύθεροι να πάνε σε όποια ομάδα επιθυμούν και να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P