Youth League: 2ο για το Λασίθι ή πρώτο για το Ηράκλειο;

Στο γήπεδο του Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί σήμερα ο τελικός του 2ου Youth League της ΕΠΣ Ηρακλείου με το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο να έχει και πάλι εκπρόσωπο, καθώς ο ΑΟΑΝ θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Ερμή Ατσαλένιου. Στις 18:00 ο μικρός τελικός, στις 20:30 ο τελικός.

Σε ρυθμούς αναπτυξιακούς ποδοσφαίρου, κινούνται σήμερα άπαντες, καθώς θα διεξαχθούν ο μικρός αλλά και ο μεγάλος τελικός του 2ου Youth League της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στις 18:00 θα αναμετρηθούν η Φαιστός με τον Αστέρα Ρεθύμνου, διεκδικώντας τη 3η θέση στη διοργάνωση, ενώ στις 20:30 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τον Ερμή Ατσαλένιου, που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή της φετινής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε, το περυσινό τίτλο κατέκτησε η Αναγέννηση Ιεράπετρας, επικρατώντας 1-2 του Αθλόπολις στο «Lido Soccer».

Πως έφτασαν οι δύο ομάδες μέχρι τον τελικό

Ο Άγιος Νικόλαος, στη φάση των ομίλων συμμετείχε στον 1ο όμιλο, τερματίζοντας στη πρώτη θέση έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από την σύμπραξη «Ρούβας/Αθλόπολις».

Στη συνέχεια στη 3η φάση επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Νεροκούρου και 5-1 της Φαιστού στον ημιτελικό.

Ο Ερμής Ατσαλένιου από την άλλη συμμετείχε στον 3ο όμιλο κατακτώντας τη πρώτη θέση, έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμία ήττα. Στην 3η φάση επικράτησε 1-0 του Ρωμανού ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και στον ημιτελικό κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου.

Οι διαιτησίες των σημερινών αγώνων

Στον μικρό τελικό διαιτητής θα είναι ο Φίλιππος Φακουρέλης με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλάκη-Κλάδο, ενώ στον τελικό θα είναι διαιτητής ο Σαμιωτάκης με βοηθούς τους Α. Βισκαδούρο-Μπιμπάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P