Νικ. Σουτζής: «Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

Συγκινημένος και ικανοποιημένος που παραμένει στο «τιμόνι» του ΑΟ Τυμπακίου, ο Νίκος Σουτζής, ευχαρίστησε τους διοικούντες που έδειξαν και πάλι εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Με Νίκο Σουτζή και τη νέα σεζόν ο ΑΟΤ!

Λίγη ώρα μετά την επέκταση της συνεργασίας του Νίκου Σουτζή με τον ΑΟ Τυμπακίου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο GRANDSPORT, προαναγγέλοντας αρκετές μεταγραφές, ενώ συμπλήρωσε πως στόχος τους είναι να κρατήσουν αρκετά παιδιά από τη φετινή ομάδα, καθώς είναι αυτοί, που ανέβησαν το σωματείο και πάλι στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την παραμονή του στον ΑΟΤ, ανέφερε: «ήταν σίγουρα κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Ήταν μία τυπική διαδικασία. Νομίζω ότι ένας νέος κύκλος ξεκινάει για την ομάδα, με νέους στόχους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να υλοποιήσουμε γρήγορα τον σχεδιασμό μας για να είναι η ομάδα έτοιμη την επόμενη μέρα. Αύριο κιόλας, πρέπει να ξεκινήσουμε και θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό, θα μιλήσουμε πρώτα με τους παίκτες που θέλουμε διατηρήσουμε από το περυσινό ρόστερ και μετά θα συνεχίσουμε με τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό».

Τι κινήσεις να περιμένουμε και πόσες μεταγραφές;

«θα μιλήσουμε πρώτα με τα παιδιά της ομάδας, αυτά που έχουμε πει ότι είναι για να μείνουν, να κάνουμε την αρχική κουβέντα μαζί τους. Θέλουμε να κρατήσουμε αρκετά παιδιά από τον περυσινό κορμό, αυτά τα παιδιά ανέβασαν την ομάδα. Να περιμένετε και κάποιες μεταγραφές, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Θα γίνουν αρκετές προσθήκες, το ρόστερ μας ήταν μικρό ποσοτικά πέρυσι, οπότε θα γίνουν πολλές προσθήκες».

Για τους στόχους του ΑΟΤ τη νέα σεζόν, συμπλήρωσε: «προφανώς και είναι η γρήγορη παραμονή, να φτιάξουμε μία ομάδα-οικογένεια και πάλι, να ενταχθούν ομαλά όσα παιδιά έρθουν και να τα αγκαλιάσουν όσα μείνουν. Αγωνιστικά όμως, θέλουμε να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο της παραμονής».

Κλείνοντας, έκανε και το σχόλιό του αναφορικά με τον εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πραγματικά τους ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, γιατί όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρυσι, μου έδωσαν μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία. Έχουμε ταιριάξει στη φιλοσοφία και το σκεπτικό μας, με τη διοίκηση και νομίζω πως με αυτό θα πορευτούμε και φέτος, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και για τις δύο μεριές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P