Μ. Τιγκίρης: «Με τιμά η τυφλή εμπιστοσύνη της διοίκησης – Θα αφήσουμε πολλούς άφωνους»

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Τιγκίρη στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Ποδοσφαιριστής του ΠΟΗ θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Τιγκίρης, μία εξέλιξη που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της ατομικής βελτίωσης, ώστε να μπορεί να βοηθάει την ομάδα.

Στη συνέχεια ο ικανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας πως πρωταρχικό ζητούμενο είναι η παραμονή, μέσα από τη διατήρηση του περσινού κορμού, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία πως οι «πράσινοι» μπορούν να εκπλήξουν άπαντες με την εικόνα τους.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Π.Ο.Η για ακόμη μια χρονιά παρά τις ατομικές δυσκολίες με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις κυρίως που αντιμετωπίζω, θέλω να συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά με ατομικό σκοπό την μέγιστη επίδοση μου σε κάθε παιχνίδι στο 100%, την συνεχή βελτίωση μου και την συνεισφορά μου στην ομάδα, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους που θα θέσουμε συλλογικά.

Η τυφλή εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό μου με τιμά ιδιαιτέρως και όταν οι άνθρωποι της ομάδας είναι κοντά σου από τους παίκτες, τον προπονητή μέχρι και τη διοίκηση τότε δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσεις σε ένα τόσο άψογο και υγιές κλίμα, που περιβάλλεται γύρω από αυτό το σωματείο.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας, είναι να διατηρήσουμε τον κορμό που δημιουργήσαμε, κυρίως από τα μισά της προηγούμενης σεζόν και με μερικές ακόμα προσθήκες σε σημεία που η ομάδα υστερεί, είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα όχι μόνο θα παραμείνει κατηγορία, όπου αυτός όπως γνωρίζουμε άπαντες είναι από τους κυρίους στόχους, αλλά θα παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα σε κάθε παιχνίδι, που θα αφήσουμε πολλούς άφωνους όπως και το επιδιώξαμε πέρυσι.

ADVERTISING

Η ομάδα θα κοιτάει σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου να παίρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να επιδιώξουμε τους στόχους μας. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ