Τι… συζητούν Χερσόνησος και Ανάληψη

Το ενδεχόμενο συνένωσης των ομάδων της Χερσονήσου και της Ανάληψης, εξετάζουν σοβαρά τα διοικητικά συμβούλια των δύο ομάδων, όμως τίποτα προσώρας δεν έχει αποφασιστεί και δεν έχει επίσημη μορφή.

Χερσόνησος και Ανάληψη, δύο σωματεία με τη δική του ιστορία το καθένα, το τελευταίο διάστημα, έχουν έρθει αρκετά κοντά, καθώς οι περισσότεροι που απαρτίζουν τα διοικητικά τους συμβούλια, είναι επιχειρηματίες της περιοχής, που συνεργάζονται και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το γεγονός αυτό, έχει φέρει τις δύο ομάδες κοντά και τις τελευταίες εβδομάδες, συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας, προκειμένου να επωφεληθούν και τα δύο σωματεία από τη συμφωνία αυτή.

Στο… τραπέζι των συζητήσεων, βρίσκεται η πρόταση, προκειμένου η Χερσόνησος να αποτελέσει την μητρική ομάδα ή «μεγάλη» ομάδα και η Ανάληψη να λειτουργήσει ως «μικρή» – θυγατρική της.

Ουσιαστικά, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Youth League της σεζόν 2023-24 με τη φανέλα της Χερσονήσου, θα ενταχθούν στο ρόστερ της Ανάληψης και σε αυτή τη περίπτωση θα αγωνιστούν στην  Α2 ΕΠΣΗ της σεζόν 2024-25.

Παράλληλα, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Ανάληψης, θα μετακινηθούν στη Χερσόνησο, εάν και εφόσον θέλει ο Μάριος Σηφάκης να τους εντάξει στο δυναμικό του, μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Όσο αναφορά τον προπονητή της Ανάληψης, υπάρχει ως πρόταση, να αναλάβει ο Άγγελος Βαρδάκης, ένας προπονητής που έχει συνδεθεί σημαντικά με τη Χερσόνησο, έχοντας άριστες σχέσεις και με τις δύο ομάδες.

Σε επίπεδο ακαδημιών, οι δύο ομάδες θα συνενωθούν και θα λειτουργήσει μία ενιαία ακαδημία, που εάν και εφόσον αγκαλιαστεί από τη περιοχή, ενδεχομένως να υπάρξει και ομάδα στο Youth League της νέας περιόδου.

Όλα αυτά βέβαια, είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο, είναι οι συζητήσεις που γίνονται, τίποτα δεν έχει πάρει επίσημη μορφή και για να επισημοποιηθεί θα χρειαστεί να εγκριθεί ως μοντέλο συνεργασίας και από τις δύο ομάδες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P