Στην Κ15 του ΟΦΗ και οι Πλαΐτης-Πατραμάνης!

Δύο ακόμη ταλέντα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου στον ΟΦΗ!

Δύο ακόμη ταλέντα από την Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Ηρακλείου, θα φοράνε τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του ΟΦΗ, για λογαριασμό της ομάδας Κ15.

Τρία ταλέντα του Λίντο και της Μικτής Κ14 στον ΟΦΗ!

Ο λόγος για τον αρχηγό της Μικτής που τερμάτισε στη 4η θέση της Ελλάδας, τον Γιώργο Πλαΐτη και τον βασικό επιθετικό Δημήτρη Πατραμάνη.

Ο Γιώργος Πλαΐτης είναι 14 ετών, γεννήθηκε το 2010, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε εννέα αναμετρήσεις με την Μικτή Κ14, όλες ως βασικός και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε εννέα 90λέπτα με τη φανέλα της Μικτής!

Πέραν της άμυνας, ο ΟΦΗ ενισχύει σημαντικά και την επίθεση, καθώς συμφώνησε και με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Δημήτρη Πατραμάνη, επίσης γεννημένο του 2010, ο οποίος σε επτά παιχνίδια, σημείωσε 11 γκολ, αποτελώντας με διαφορά τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Αμφότεροι, αγωνιζόντουσαν μέχρι πρόσφατα στην ακαδημία του Αθλόπολις, η οποία συμφώνησε με τον ΟΦΗ για την μετακίνηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, συνεχίζοντας την… παράδοση, καθώς το Αθλόπολις ανέκαθεν ήταν από τις ακαδημίες που έστελναν ποδοσφαιριστές στους «ασπρόμαυρους» όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Σπουδαία κίνηση με Στέλιο Μπουλούκα στην Κ15 του ΟΦΗ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P